OVER ONS

Wij zijn ReNewSigns,

Wij zijn lichtreclame 2.0

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, dat wordt gedreven door de ambitie van een jonge ondernemer, om met een frisse kijk de lichtreclamemarkt te bedienen. Vanuit passie voor vooruitgang en innovatie is een nieuw product, in een nieuwe onderneming geboren.


ReNewSigns produceert lichtreclame uit 100% gerecycled kunststof doormiddel van 3D printen. Welkom bij de nieuwe generatie lichtreclame.


Laten we samen duurzaam sign.

- Inzamelen van Kunststof

- Shredderen van ingezameld kunststof

- 3D printen

- Assembleren met 100% groene stroom

- Light it! Klaar om the shinen

 

ReNewSigns levert uitsluitend aan Sign- en Reclamebedrijven, omdat iedereen een groen lichtsign kan gebruiken.

Onze aanpak


ReNewSigns wil de lichtreclame industrie veranderen door duurzaam te zijn. Dit doen wij door 3D te printen met gerecycled kunststof.


Wij zamelen kunststof in en shredderen dat tot nieuw bruikbare granulaatsnippers.
Wij gebruiken in onze lichtbakken gerecycled plaatmateriaal. Assembleren onder een dak met daarop 116 zonnepanelen. (Geheel groene stroomproductie)


Ook ReNewSigns maakt gebruik van energiezuinige ledverlichting.


Op deze manier maken wij nieuwe signs, uit gebruikte materialen.

Zo doen wij dat!

Onze missie


ReNewSigns heeft zichzelf als doel gesteld haar milieu footprint in de lichtreclame sector zo klein mogelijk te maken. Door wijs en verantwoord om te gaan met restanten van kunststoffen uit het productieproces, genereert het nieuwe grondstoffen voor een geweldig product.


In een mooi verlichte werkomgeving, in een goed geïsoleerd pand, met gebruik van moderne energiezuinige apparatuur, worden de mooiste producten ontwikkeld.


Uw lichtreclamevraag is onze uitdaging. Wij maken lichtreclames die uniek zijn in zijn soort, met de mogelijkheid deze weer volledig te recyclen.

Zo sluiten wij de cirkel en is een duurzaam product geboren.